Film:
Dreamy Scene
Kind of Film: Short Film
Production Year: 1393
Runtime: 31 minute(s)
4 votes, average 5 out of 5
Synopsis
Mr. Danaee dies and and someone else replaces the the dead roommate of two other elderly. Men who became old in loneliness or became lonely in elderly.
Director:Toomaj Nourai
Producer:
Toomaj Nourai
, Hanie Mirarefi
Screenwrite:
Toomaj Nourai
Cast:
Bahram Ebrahimi
, Farhad Mahdavi
, Reza Moshiria
, Hanie Mirarefi
Filming Director:
Babak Bazrafshan
Sound Manager:
Bahman Alvandipour

توماج نورایی، متولد 1359 کرمانشاه و فارغالتحصیل تئاتر از دانشگاه آزاد است. او فعالیت حرفهای خود را با بازیگری و نمایشنامهنویسی و کارگردانی تئاتر از سال 1376شروع کرد.سپس با دستیار کارگردانی و برنامهریزی سینما وتلویزیون به فعالیت خود ادامه داد. او کارگردانی دو فیلم بلند مستند خودی خود (1384) و لب کارون (1388 ) را در کارنامه دارد.

تخیل و رویا گریزگاهی ست . ناگزیر راهی ست برای نماندن در دنیای روزمرهگیها و تلخیهای روز و روزگار . رویا چیزیست شبیه باران، گاه گاه سراغمان میآید و سری میزند،بعد که بند میآید، تازه یادمان میافتد که چرا نرفتیم یک دل سیر زیر باران بمانیم … بمانیم تا خیس شویم از باران، از رویا. منظره رویایی بر اساس و دستمایه قصهای از عباس معروفی است. قصهای که وقتی خواندمش گفتم باید کاری کرد… همین!
فیلمی که چند بار باید دید